Romantische bed & breakfast in Beringe

Ertussenuit met zijn tweeën? Of met 3 of 4? Niets is zo ontspannend als een midweek of weekendje bed & breakfast. Bij Vakantiehuis De Kamphoeve slaapt u onder het dak van een romantische boerenwoning die van alle gemakken is voorzien. Relax in de grote tuin, ontspan in de nieuwe badkamers en geniet van een authentiek Limburgs-Brabants ontbijt. Ontdek samen de schilderachtige omgeving van Beringe, bezoek het thermale bad van Arcen of ga samen shoppen in Roermond. Hoe u het weekend ook voor ogen hebt - De Kamphoeve is van u.

Kamers met rust en privacy

Een gastkamer in Vakantiehuis De Kamphoeve biedt u alle rust en privacy. De 5 kamers zijn ingericht met een tweepersoonsbed of twee eenpersoons, tv, desgewenst dvd-speler en een koffie- en theeassortiment waar u onbeperkt gebruik van kunt maken.

 

U beschikt over een degelijk uitgeruste keuken en eetkamer, een gezamenlijke zitkamer en twee ruime badkamers. De grote tuin en het verwarmde terras behoren ook tot uw domein.

U heeft overal in Vakantiehuis De Kamphoeve gratis toegang tot wifi.

Ontbijtarrangement

’s Morgen staat er voor u een heerlijk traditioneel Limburgs – Brabants ontbijt klaar in de woonkeuken. Geniet na het ontwaken van alle ambachtelijke producten en smaken. Wilt u liever zelf uw ontbijt klaarmaken? Uiteraard kunt u ook een overnachting zonder ontbijtarrangement boeken. U heeft volledige beschikking over de keuken van Bed & Breakfast - Vakantiehuis De Kamphoeve. U kunt geheel volgens uw eigen ritme leven.

Fietsen huren

Wilt u vrijelijk de omgeving van Beringe kunnen verkennen? Dat kan met de (elektrische) huurfietsen van www.fietsenverhuur.nl. Deze komen ze op locatie brengen op aanvraag. Wilt u flink wat afstanden afleggen of kunt u net dat extra duwtje gebruiken? U kunt ook Tomos snorfietsen huren. U kunt contact opnemen met Bed & Breakfast - Vakantiehuis De Kamphoeve voor de mogelijkheden.

Midweekarrangement voor 1 of meer personen

Reserveer een midweekovernachting bij Vakantiehuis De Kamphoeve met twee of meer personen en krijg het ontbijtarrangement gratis!

U kunt arriveren op maandag, dinsdag of woensdag en zoveel nachten blijven als u wilt. U kunt zo uitgebreid de tijd nemen om de omgeving van Beringe te verkennen, te gaan winkelen in een van de omliggende steden of niks te doen dan lekker ontspannen.

U kunt een weekendovernachting vanaf 2 weken voor uw aankomstdatum reserveren. Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting.

Midweekarrangement voor 1 persoon:

  • € 50,- voor 1 overnachting inclusief ontbijt - lunch arrangement.
  • € 95,- voor 2 overnachtingen inclusief ontbijt - lunch arrangement.
  • € 140,- voor 3 overnachtingen inclusief ontbijt - lunch arrangement.
  • € 185,- voor 4 overnachtingen inclusief ontbijt - lunch arrangement.

Midweekarrangement voor 2 personen:

  • € 75,- voor 1 overnachting met 2 personen, inclusief ontbijtarrangement aankomst maandag, dinsdag, woensdag of donderdag
  • € 145,- voor 2 overnachtingen met 2 personen, inclusief ontbijtarrangement aankomst maandag, dinsdag of woensdag
  • € 215,- voor 3 overnachtingen met 2 personen, inclusief ontbijtarrangement aankomst maandag of dinsdag
  • € 285,- voor 4 overnachtingen met 2 personen, inclusief ontbijtarrangement aankomst maandag.