Bed & Breakfast De Kamphoeve

Ertussenuit met zijn tweeën? Of met 3 of 4. Niets is zo ontspannend als een midweek of weekendje bed & breakfast. Bij B&B De Kamphoeve slaapt u onder het dak van een romantische boerenwoning die van alle gemakken  is voorzien. Relax in de grote tuin, ontspan in de nieuwe badkamers en geniet van authentiek Limburgs-Brabants ontbijt. Ontdek samen de schilderachtige omgeving van Beringe, bezoek het thermaal bad van Arcen of ga samen shoppen in Roermond. Hoe u het weekend ook voor ogen hebt, De Kamphoeve is van jullie .

Overnachten bij B&B De Kamphoeve tussen Weert, Roermond en Venlo

Een gastkamer in De Kamphoeve biedt u alle rust en privacy. De 5 kamers zijn ingericht met een tweepersoons bed of twee eenpersoons, tv, desgewenst dvd-speler en een koffie- en theeassortiment waar u onbeperkt gebruik van kunt maken.

Heeft u meer dan 2 slapers? Er kan altijd een extra bed aan uw slaapkamer worden toegevoegd. U beschikt over een degelijk uitgeruste keuken en eetkamer, een gezamenlijke zitkamer en twee ruime badkamers. De grote tuin en het verwarmde terras behoren ook tot uw domein.

U heeft gratis en overal in De Kamphoeve toegang tot wifi.

Ontbijtarrangement

’s Morgen staat er voor u een heerlijk traditioneel Limburgs – Brabants ontbijt klaar in de woonkeuken. Geniet na het ontwaken van alle ambachtelijke producten en smaken.
Wilt u liever zelf uw ontbijt klaarmaken? Uiteraard kunt u ook een overnachting zonder ontbijtarrangement boeken. U heeft volledige beschikking over de keuken van B&B De Kamphoeve. U kunt geheel volgens uw eigen ritme leven.

Fietsen huren

Wilt u vrijelijk de omgeving van Midden-Limburg kunnen verkennen? Dat kan met de (elektrische) huurfietsen van www.fietsenverhuur.nl, deze komen ze op locatie brengen op aanvraag. Wilt u flink wat afstanden afleggen, of kunt u net dat extra duwtje gebruiken? U kunt ook Tomos snorfietsen huren. U kunt contact opnemen met De Kamphoeve voor de mogelijkheden.

Midweekarrangement voor 1 of meer personen

Reserveer een midweekovernachting bij B&B De Kamphoeve met twee of meer personen en krijg het ontbijtarrangement gratis!

U kunt arriveren op maandag, dinsdag of woensdag en zoveel nachten blijven als u wilt. U kunt zo uitgebreid de tijd nemen om de omgeving te verkennen, te gaan winkelen in een van de omliggende steden, of niks te doen dan lekker relaxen.

Wilt u meer informatie over onze B&B arrangementen?

Prijzen

U kunt een weekendovernachting vanaf 2 weken voor uw aankomstdatum reserveren. Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting.

Midweekarrangement voor 1 persoon

 • €  40,- voor 1 overnachting inclusief ontbijtarrangement, 2e nacht voor €  35,-
 • € 75,- voor 2 overnachtingen inclusief ontbijtarrangement, 3e nacht voor €  30,-
 • € 105,- voor 3 overnachtingen inclusief ontbijtarrangement, 4e nacht voor €  25,-
 • € 130,- voor 4 overnachtingen inclusief ontbijtarrangement

Midweekarrangement voor 2 personen

 • € 65,- voor 1 overnachting met 2 personen
  inclusief ontbijtarrangement aankomst maandag, dinsdag, woensdag of donderdag
 • € 125,- voor 2 overnachtingen met 2 personen
  inclusief ontbijtarrangement aankomst maandag, dinsdag of woensdag
 • € 175,- voor 3 overnachtingen met 2 personen
  inclusief ontbijtarrangement aankomst maandag of dinsdag
 • € 220,- voor 4 overnachtingen met 2 personen
  inclusief ontbijtarrangement aankomst maandag